üretim

Üretimimizi Tekirdağ – Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi içerisinde kurulu üretim tesisinde yapmaktayız. 1998 yılına kadar Bahçeköy merkez binasında sürdürdüğümüz üretim faaliyetlerimizi, 1998 yılında Çerkezköy’de inşa edilen modern tesislere taşıdık.

22 dönüm arazi üzerine kurulu Çerkezköy Üretim Tesisi, 16.500 m2 kapalı alana sahiptir. Tesisimiz, kozmetik kategorisindeki pek çok ürünü üretme kapasitesindedir. Alansal olarak ve üretim kapasitesi ile Türkiye’nin en önde gelen kozmetik fabrikalarından biriyiz.

 

Tesisimizde başta AR-GE birimi olmak üzere planlama, üretim, lojistik birimleri ve bunlara destek, ek birimler bulunmaktadır. Tüm faaliyetlerimiz konusunda uzman, kalifikasyonu yüksek personelimiz tarafından yönetilmekte ve yürütülmektedir.

Hunca Kozmetik olarak güçlü AR-GE kadromuz ve modern ekipmanlarla donatılmış laboratuarlarımız ile kozmetiğin her alanında sürekli olarak ürün geliştirmekteyiz. Bu özelliğimiz ile sektörün yenilikçi ve öncü firmalarının arasında olmaktan gurur duyuyoruz.

ar-ge merkezi

  • Hunca şirketler grubu T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından kozmetik sektöründe 4. AR-GE merkezi seçilmiştir. (26.07.2017)
  • Ürünlerimiz T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylı AR-GE merkezinde, geliştirmektedir.
  • Avrupa’da bilimsel araştırma kuruluşu Phytocell Tc. TM Malus Domestica — DYNALIFT tarafından en iyi aktif hammadde ödüllü içerik ürünlerine sahibiz.
  • ÇEVKO ile çalışmaya başlayan ilk kozmetik firmalarından biri olarak; insana ve çevreye zarar vermeyecek, sürdürülebilir enerjiyi destekleyecek bir üretim süreci yürütmekteyiz.
  • AR-GE merkezi projelerimiz T.C Bilim ve Sanayi Bakanlığı tarafından desteklenmektedir.

AR-GE merkezinin en temel amacı;

  • Ürünlerimizi kaliteden ödün vermeden, rekabet gücünü artıracak şekilde tüketici tatmini odaklı sunmak ,
  • Katma değeri yüksek, kaliteli, inovatif, piyasayı ve müşteri beklentilerini iyi tayin eden bir doğrultuda yeni ürünler geliştirmektir.

sertifikalarımız

Üretim faaliyetlerimiz, gerek Türkiye’de yürürlükte olan kanun ve yönetmeliklere, gerekse Avrupa Birliği’nin standart ve yönetmeliklerine uygun olarak yürütülmektedir.

  • Sahip olduğumuz İyi Üretim Sertifikası (GMP) ile ürünlerimizin, üretim sürecinin başlangıcından tüketiciye ulaşana kadar sağlık, güvenlik ve çevre standartları dahilinde bir süreçten geçtiğini garanti ediyoruz.
  • Helal Üretim Sertifikası ile ürünlerin hazırlama ve işleme yöntemlerinin, temizlik ve sağlık şartlarının İslami kurallara uygunluğunun denetlendiğini belgelemekteyiz.
  • Turquality, devlet destekli ilk ve tek markalaşma programıdır. Turquality Belgesi uluslararası arenada Türkiye ve Türk markalarının gücünü artırmak için yeteri donanım ve vizyona sahip olduğumuzun göstergesidir.
  • Doğrudan Satış Derneği (DSD)’ne üyeliğimiz ile müşterilerimizin güven duygusunu pekiştirmeyi ve sektör sorunlarının çözülmesi amacı ile gerekli her türlü faaliyet katılmayı hedeflemekteyiz.
deneme bonusu veren siteler